Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.736360,10.765390) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE
1.
+

 
Accelat remote

Norge og Norden står overfor tøffe utfordring for å imøtekomme det stadig økende behovet for lokal utviklerkompetanse. Enkelt forklart finnes det ikke nok digital kompetanse og innsikt i ny teknologi på norsk jord, noe som har drevet prisene opp og skapt store skjevheter i markedet for hvem som har mulighet til å gå i gang med forretningskritiske digitaliseringsprosesser, og de som blir liggende bak teten.

I takt med et stadig mer modent marked for digitale prosjekt- og produktleveranser på tvers av landegrenser, står nå endelig frykten for mislykkede remote-leveranser for fall, også her til lands. I land som Tyskland, Sveits og UK og har disse barrierene for lengst blitt brutt ned, og med universale prosjektmetodikk og rammeverk i bunn har det blitt en no-brainer å ikke ta sats, og se utover!

Tjenestetilbudet Accelat Remote Team gir derfor kunder og partnere mulighet til å delegere enkeltoppgaver eller hele prosjekter til et resultatorientert utviklingsteam uten å måtte ansette flere dyre programmerere for å implementere ideene sine.

Fordeler ved å velge Accelat Remote Team:

1. Kostnadsbesparende og tilpasingsdyktig

Svært dyktig teknisk stab tilgjengelig på kort varsel og i fleksible perioder med mulighet for å øke / redusere ressursbehovet underveis.

2. Fokus på det som betyr noe

Kundene kan fokusere på sin kjernevirksomhet ved å spare tid på å rekruttere, trene og utvikle IT-ressurser.

3. Stabilitet og garantert kvalitet

En langsiktig partner med et sterkt fokus på de ansattes oppfølging, trivsel og utvikling.

4. Solid erfaring med GDPR og databeskyttelse

Som datterselskap av UBConnect – den største norskinvesterende bedriften i Serbia, og med over 60 medarbeidere ved vårt søsterkontor i Beograd, drar Accelat med seg solid ballast rundt optimalisering av informasjonssikkerhet på kryss og tvers av landegrenser. 

5. Enkel implementering

Med tilgang på flere titalls erfarne og dyktige utviklere på heltid, vil våre kolleger ta eierskap og ansvar for hele utviklingsprosessen.

6. Transparente priser

I tråd med vår kjerneverdi gjennomsiktighet, er dette selvfølgelig en naturlig del av vår remote team-prisstrategi. Vi tilbyr derfor faste rater per ressurs, uten å mikse inn hvis-som-atte-dersom-atte-betingelser.