Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.736360,10.765390) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE
1.
+

 
Accelat NOW!

Kort og enkelt forklart handler Accelat NOW! om å matche riktig kompetanse, til riktig behov, akkurat nå! Svært ofte befinner man seg i en situasjon der det er helt nødvendig å hente inn erfaren prosjektadministrativ, eller teknisk kompetanse fra utsiden for få fart på gjennomføring av forretningskritiske og endringsledende digitaliseringsløp.

Slik kompetanse er gjerne vanskelig å få tak i, ettersom det i tråd med utviklingen i markedet for ekspertisekompetanse stadig blir mer vanlig med konsentrerte utbrytergrupper fra større tekniske miljøer, kombinert med at flere ønsker mer frihet over egen hverdag gjennom etablering av selvstendig konsulentvirksomhet. Som et resultat av mange års bransjeerfaring fra slike prosjekt- og ressursleveranser innen IT- og engineering disiplinene, har Accelat opparbeidet seg et bredt samarbeidsnettverk av sterke utbrytergrupper, selvstendige konsulenter og mindre miljøer tilknyttet slike behov.

Med et dedikert Talent Acquisition Team som kontinuerlig saumfarer markedet etter de råeste av de råe, er Accelat NOW! konseptet derfor ikke bare en naturlig del av konsulentreisen, men også et tjenestetilbud vi er sikre på at vil være et naturlig valg for mange.

Hvorfor velge Accelat NOW! (for kunde)

  • Riktig kompetanse til riktig behov, akkurat nå!
  • Gjennomsiktige prosesser og god oppfølging

Hvorfor Accelat NOW! (konsulenter og samarbeidspartnere)

  • Bred tilgang på CV-byggende prosjekter i kompliserte prosjektorganisasjoner
  • Som NOW!-konsulent kan du ha flere baller i luften samtidig