digital kaffekoppdigital kaffekoppdigital kaffekoppdigital kaffekopp Accelat Academy – Accelat
Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.736360,10.765390) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE
1.
+
+

 
Accelat
Academy.

Accelat Academy er vår talentinkubator, eller astronautskole om du vil. Academy som tilbud vil utgjøre selve sjela i Accelat, vår start-up-mentalitet, og markedsutfordrende verdiforslag som sikter på å imøtekomme det voksende gapet imellom junior-, og senior utviklerkompetanse.

I en bransje som ofte kan være preget av å se i speilet – ofte langt tilbake i tid – for å vurdere konsulenters egnethet som referanse for hvor de skal, ønsker vi å rette fokus på å praktisk akselerere kompetanseløft hos unge og mindre erfarne profiler, gjennom et klart definert kompetanseutviklingsløp i henhold til kundens eksisterende behov i dag, allerede i morgen. Kombiner dette med teknologier og kompetanse som passer inn i framtidens virksomhetskritiske modeller, så har du Accelat Academy!

Accelat Academy bygger videre på ambisjonen om å bryte opp etablerte åremålskategoriseringer av junior-, senior-, og ekspertkompetanse. Kort oppsummert mener vi at dersom du er godt nok forberedt på oppgavene du skal ta fatt på, er du også erfaren nok!

Vårt løfte til Academy kundene er at våre Graduates er de profilene kompetansehusene med stor blå logo burde ha rekruttert, men som de ikke fikk. De har den lille ekstra «edgen», er sultne og sitter ikke på gjerdet og venter på Seniortittel før de flakser videre til nyere og mer spennende utfordringer!

Ja, vi sa det…

Hvorfor velge Accelat Academy
(for kunde)

  • Akselerert og tilpasset kompetanse til kundens behov
  • Høy kvalitet og forutsigbarhet i leveran-sene til riktig pris
  • Tredjeparts kompetanseutvikling (foku-ser på den kommersielle kjernevirksom-heten, så tar vi oss av menneskene som bygger løsningene)

Hvorfor velge Accelat Academy
(for rekrutter)

  • Akselerert kompetanseløft som gir selv-tillit fra dag en i prosjekt
  • Forventningsstyrt inngang til arbeids-livet med god innføring i de praktiske rammene rundt prosjektmetodikk og teamarbeid
  • Mulighet til å bli en del av et nytt og spennende kompetansemiljø som satser ungt, tverrfaglig og utfordrer status quoi bransjer

Vil du vite mer om Academy?

Book en digital kaffekopp