digital kaffekopp Om Accelat – Accelat
Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.736360,10.765390) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE
1.
  • Om Accelat
+

 
Om
Accelat

Accelat AS er et nyetablert konsulentselskap med fokus på å akselerere digitaliseringsløp hos kundene, slik at de kan fokusere på det som er viktig, nemlig egen kjernevirksomhet!

Navnet Accelat stammer fra engelsk «to accelerate @ something», og representerer vårt verdiforslag både overfor medarbeidere, kunder og overfor bransjen i sin helhet. Som datterselskap av UBConnect AS, en av Norges største leverandører innen infrastruktur til offentlig og privat sektor, er Accelat unikt posisjonert for videre vekst.

I Accelat mener vi at tech og kreativitet går hånd i hånd, og for oss har de som mener noe annet misforstått. En slik holdning fordrer videre at det tilrettelegges for et tverrfaglig miljø hvor det å bygge annerledeskultur ansees som selve fundamentet for å skape trivsel og tilhørighet.

Accelat skal videre være en endringsleder i en endringsmanglende bransje. Vårt løfte til kundene, ansatte og samarbeidspartnere, er derfor å hele tiden utfordre – både de etablerte rammene for hva konsulentvirksomhet innebærer –, og konkurrerende virksomheters syn på hvilke forventninger
menneskene som skaper verdiene skal, og bør ha til arbeidsplassen

Book en digital kaffekopp