Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.736360,10.765390) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE

+
Menneskene.

Philip Lodding

Konsulentsjef

t: 901 98 799
e: philip@accelat.no

Philip jobber som konsulentsjef i Accelat. I Philip har vi en særdeles ressurssterk kollega som på en finurlig måte evner å balansere ryddighet, rettferdighet med råskapen som skal til for å pushe oss igjennom komplekse utfordringer. Med bakgrunn som konsulent selv har Philip evnen til å både lytte, forstå og tilrettelegge for at forventningstyringen hos ulike kunde og konsulent til enhver tid er i sync, og at alle trekker i samme retning.

På fritiden finner du Philip enten på styrkeverktstedet løftende på tunge stenger og steiner, med et headset i sofaen, konkurrerende med verdenseliten i Street Fighter på en asiatisk server, eller i godt lag med venner og familie! Philip kjennetegnes som en empatisk og generelt smørblid kar, noe som passer som hånd i hanske med miljøet hos oss!

Mats Haugom

Co-Founder & Daglig Leder

t: 90 01 77 80
e: mats@accelat.no

Mats er daglig leder i Accelat og jobber i grensesnittet mellom det å bygge et sterkt lag og fagmiljø, kombinert med sunn og bærekraftig forretningsutvikling og salg der kundens behov alltid er i høysetet. Mats er en visjonær endringsleder som gjerne utfordrer de etablerte rammene for hvordan konsulentvirksomhet skal og bør bygges for framtiden. Mats kjennetegnes som en rettferdig, dedikert og positiv leder som smitter alle med sin gode energi. Han er opptatt av fordeling av eierskap, prosessene man er involvert i, og stiller høye krav til at ting håndteres på en transparent og ryddig måte.

Mats brenner for innovasjon og er alltid oppdatert på nye teknologier. Når han ikke er på kontoret, finner du han i ulike sessongbetingede idrettstrikoter, eller på fotballpuben og heier på de røde fra Manchester.

Aleksandra Vlajic

Talent Acquisition spesialist

t: 91 90 46 75
e: aleksandra.vlajic@accelat.no

Aleksandra har bachelorgrad innen Skandinaviske språk og litteratur og jobber som Talent Acquisition spesialist i Accelat AS. Aleksandra jobber til daglig med å perfeksjonere matchingen mellom menneskene som planlegger og styrer teknologi- og infrastrukturprosjekter med de tekniske ressursene som faktisk utfører jobben. Det høres kanskje enkelt ut, men det krever et særdeles godt øye for både faglig kompetanse og personlige egenskaper.

Aleksandra er knallsterk på referanser til alt mulig, er veldig inspirert av kunst og musikk og er en ivrig yoga-doer og 90’s R&B entusiast på fritiden, ref. no scrubs og don’t go chasing waterfalls…

Andjela Milojevic

Talent Acquisition Specialist

t: 91 90 58 75
e: andjela.milojevic@accelat.no

Andjela jobber som Talent Acquisition spesialist i Accelat. Hun har en bachelorgrad innen Engelsk språk og litteratur, og har erfaring fra en rekke bransjer, herunder IT, Telekommunikasjon, markedsføring blant andre.

Når hun ikke er på kontoret, er hun ute og løper eller spiller volleyball. Andjela er en tusenkunstner og kunnskapsinnehaver av de rareste av de rare fun facts, er alltid blid og en humørspreder uten like – egenskaper som aldri går ut på dato.

Maja Mumalo

Talent Acquisition Lead

t: 91 90 45 65
e: maja.mumalo@accelat.no

Maja har en bachelorgrad innen Skandinaviske språk ved det Filologiske fakultetet ved Universitetet i Beograd, og har vært en del av teamet i Accelat i ett og et halvt år.

I rollen som Talent Acquistion Lead, står Maja i spissen for et knallsterkt team som til enhver sjonglerer et utall krevende kundeforespørsler.

Maja er lidenskapelig opptatt av å matche de skarpeste hodene med riktig prosjekt, og ånder for at flinke folk skal bli belønnet for å være flinke ved å koble riktig kompetanse til riktig fagmiljø.

På fritiden finner du Maja eksperimenterende innen de gastronomiske kunster på kjøkkenet, i videokioskavdelingen under kategorien Sci-Fi og Fantasy, eller vandrende i byens urbane områder.