Titt over skulderen vår : Facebook | Instagram | Linkedin
DU FINNER OSS PÅ (59.895395,10.627810) – KOM INNOM FOR EN KOPP KAFFE

+
Menneskene.

Aleksandra Vlajic

Talent Acquisition spesialist

t: 91 90 46 75
e: aleksandra.vlajic@accelat.no

Aleksandra har bachelorgrad innen Skandinaviske språk og litteratur og jobber som Talent Acquisition spesialist i Accelat AS. Aleksandra jobber til daglig med å perfeksjonere matchingen mellom menneskene som planlegger og styrer teknologi- og infrastrukturprosjekter med de tekniske ressursene som faktisk utfører jobben. Det høres kanskje enkelt ut, men det krever et særdeles godt øye for både faglig kompetanse og personlige egenskaper.

Aleksandra er knallsterk på referanser til alt mulig, er veldig inspirert av kunst og musikk og er en ivrig yoga-doer og 90’s R&B entusiast på fritiden, ref. no scrubs og don’t go chasing waterfalls…

Maja Mumalo

Talent Acquisition Lead

t: 91 90 45 65
e: maja.mumalo@accelat.no

Maja har en bachelorgrad innen Skandinaviske språk ved det Filologiske fakultetet ved Universitetet i Beograd, og har vært en del av teamet i Accelat i ett og et halvt år.

I rollen som Talent Acquistion Lead, står Maja i spissen for et knallsterkt team som til enhver sjonglerer et utall krevende kundeforespørsler.

Maja er lidenskapelig opptatt av å matche de skarpeste hodene med riktig prosjekt, og ånder for at flinke folk skal bli belønnet for å være flinke ved å koble riktig kompetanse til riktig fagmiljø.

På fritiden finner du Maja eksperimenterende innen de gastronomiske kunster på kjøkkenet, i videokioskavdelingen under kategorien Sci-Fi og Fantasy, eller vandrende i byens urbane områder.

Adrian Hessel-Rütter

Daglig Leder

e: adrian@accelat.no

Adrian er lidenskapelig opptatt av mulighetene teknologi skaper. Han er allergisk mot manuelle oppgaver og leter derfor etter måter å effektivisere prosesser på. Kombinasjonen av teknologi og mennesker er der Adrian trives best og han tror at det å forstå de styrende psykologiske mekanismene er nøkkelen til sukksess.